Private Label Produktion

Private Label Produktion

Skal vi producere og opbevare jeres produkter?
Hos GUNDAL Private Label, kommer i med jeres idé, herefter sætter vi os ind i jeres tanker, og sammen vil vi udarbejde opgaven. Vi sammensætter et team, som samarbejder med jer om at løse opgaven. Vi hjælper med datablade, etiketter, emballage, lovgivning osv.

Vi vil altid være med hele vejen – for sammen står vi stærkt.

Produktion af Private Label – Produkter indenfor vaske-, rengørings-, transport- og olieprodukter.

Fra ide til virkelighed

Hos GUNDAL Private Label er der plads til forskellighed. Vi anerkender, at vi alle er dygtige til forskellige ting. Derfor sørger vi for produktionen, når blot I kommer med ideerne og står for salget.

Står I med en god ide til et produkt med jeres eget logo, som I gerne vil prøve af, så står vores team klar til at gøre jeres ide til virkelighed.

Ønsker I at skabe et bedre brand for jeres egen virksomhed og fx gøre et eller flere af jeres produkter til jeres egne, så skaber vi sammen jeres færdige produkt og sikrer høj kvalitet.
I vores laboratorium udvikler vi produkter. Dermed kan vi hjælpe med at bygge videre på jeres produkt eller starte helt forfra – fra bunden.

Vi producerer indenfor rengøringsmidler, olieprodukter og personlig pleje.
Vi tager jer i hånden, samarbejder og guider hele vejen til målet.

Læs om produktion

Produktion

Vores produktionsapparater er utrolig fleksible, så vi kan hurtig omstille til et nyt produkt. Vi arbejder med robotteknologi, hvilket giver os mulighed for at skabe perfekte produkter til konkurrencedygtige priser. Vi er kvalitetsbevidste og har altid et øje på, hvordan slutproduktet sendes ud af døren. Vores vigtigste mål er at skabe produkter, som I kan stå inde for – og er stolte af.
Vi klarer alt fra udvikling af produktet, tapning på flaske, datablade, etiketter og emballage.

Læs om lagerhotel

Lagerhotel

Vi tilbyder at have Jeres råvarer og færdigvarer til at stå på vores lager. Derfra kan vi sende direkte ud til jeres kunder. Dermed kan vi også stå for hele logistikken, hvis I ønsker det.

Vi går meget op i, at jeres varer kommer bedst frem. Det vil sige, vi bruger den rigtige tid på at emballere pakkerne/pallerne, så de kommer sikkert frem. Dermed sikrer vi sammen, at kunden får en god oplevelse, når de modtager produktet.

Læs om fragt

Fragt

Til lands, til vands og i luften
Vi har stor ekspertise i gods, og et solidt netværk.
Vi kan være behjælpelige med at få produktet rundt i hele verden, hvad end det foregår til lands, til vands eller i luften.

Læs mere om hvem vi er