Hvem er vi

Vi er GUNDAL

– Og det har vi været siden 1989.

GUNDAL er en familievirksomhed, som hører hjemme i Vorbasse. Virksomheden er kendt og anerkendt for produktionen af økonomiske, effktive rengøringsprodukter.
Virksomhedens historie startede tilbage i 1989 og værdierne, virksomheden drives efter, er de samme her i år.
GUNDAL blev i tidernes morgen stiftet af Arne Gundal. Igennem årene udviklede det sig fra at være en lille produktionsfabrik af rengøringsmidler, til at levere til større virksomheder og institutioner. Særligt blev det kendt på sine TumbLet ark, hvis maskine var Arnes første maskinekøb tilbage i slut 80érne.

Efter Arnes død forblev fabrikken i familiens eje og drives i dag af Andreas Gundal. I dag producerer fabrikken stadig de samme industrimidler, som Arne i tidernes morgen startede med at udvikle. Det er den serie der i dag er omtalt som Hovedserien. Herunder findes stadig produktionen af TumbLet. Foruden GUNDAL´ esgne produkter har Andreas videreudviklet på familiens passion og skabt det der i dag er omdrejningspunktet i Vorbasse – nemlig private  label produktion indenfor flydende væsker, kosmetik og transportprodukter.
 
I dag har fabrikken over 30 produktionslinjer og fokuserer mere og mere på robotteknologi.

“Igennem årene har fabrikken udviklet sig meget, og vi har udvidet af flere omgange, men vores værdier er, den dag i dag, stadig de samme, som da min far startede fabrikken. Danskhed, unikt samarbejde og kvalitet er nøgleordene, som har bragt os hertil, hvor vi står i dag”
– Andreas Gundal, Direktør.

Kom med bag kulissen i vores produktion

Vision

Vores mission er at være en af verdens bedste partnere indenfor produktion af flydende væsker, ved at fokuserer på få, men store samarbejdspartnere i både ind- og udland. 

Mission

Vores mission er at kombinere den kvalitet vi leverer i produkterne med det perfekte partnerskab. Hvor vores partnere kan fokusere på udvikling og salg, mens vi fokuserer på produktet.

READ MORE

Stadig den samme ambition om høj kvalitet

Vi tager ansvar

FN verdensmål
FN verensmål
FN verdensmål
FN verdensmål
FN Verdensmål