Gundals Produkter

Rengørings- og transport produkter

GUNDAL har siden 1989 produceret sine egne rengørings- og transportprodukter.
Det startede med Tumplet ark, hvorfra det gik stærkt med udviklingen af resten af GUNDAL´s Hovedserie, som i dag stadig er den bedst sælgende serie i vores sortiment. 

GUNDAL´s Hovedserie

GUNDAL-serien er GUNDALS hovedserie og blev grundlagt tilbage i 1989 af den daværende direktør Arne Gundal. Serien startede med nogle enkelte rengøringsmidler, men er i dag et sortiment på over 75 forskellige produkter indenfor Rengørings- og transport produkter. Serien er bygget op af tal. Tallene indikerer, hvilken kategori produkterne hører til i.

Med serien GUNDAL får du rengøringsprodukter, der med garanti løfter din rengøring til et højere niveau.

Produkterne er skabt med tanke på kvalitet og fjerner med garanti alt det, vi ikke kan se. Med andre ord kan du roligt bruge produkterne fra GUNDAL, hvis dit vigtigste formål med rengøringen er at fjerne bakterier, snavs mm.

Serien er tilegnet erhvervs- og industrirengøring, og du vil derfor også kunne finde div. rengøringsartikler, som kan gøre din industrirengøring nemmere og sikre gode arbejdsstillinger. Hvis du vil se mere om serien, så tag et kig i vores katalog.

NOBEL

NOBEL er vores nyeste serie på stammen af rengøringsmidler.
Serien er skabt til dem, som gerne vil have kvalitet både inden i og uden på. Med NOBEL får du en serie af produtker, som primært er tilegnet det private marked, samt restaurations- og hotelbranchen. Serien er tiltænkt at skulle kunne stå fremme og være lige ved hånden, når den skal bruges. Med produkterne fra NOBEL, bliver det nemt at pudse det beskidte vindue, rengøre komfuret eller fjerne kalk lige med det samme, alt i mens den falder ind i enhver boligstil og passer ind i hjemmets indretning. Indholdet i NOBEL er økologiske og kvalitetsbevidste rengøringsmidler, der udover at fjerne bakterier, snavs mm. også er udviklet med omtanke for miljøet. Alle produkter er økologiske og de fleste af vores produkter er tilmed veganske. Kig efter det grønne mærke på produkterne, hvis du ønsker at gå efter de veganske produkter. Tag et kig i vores NOBEL katalog, hvis du vil se mere om produkterne.

Katalog

Klik på kataloget og se vores udvalg af produkter